ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

   

    ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

ОТ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБС-ВЕЛИНГРАД

ИНЖ. БЕЛЬО МАНДРАДЖИЕВ

ПО

СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

 

Скъпи съграждани,

 Уважаеми  Дами и Господа,

В навечерието на светлите празници – Коледа и настъпването на Новата 2016 година, отправям искрени пожелания за много здраве, късмет, добруване и благополучие във Вашите домове! Нека  Новата година бъде мирна, плодовита и честита- старт за едно  по-добро начало, благосъстояние и подем за жителите на НАШАТА община!

Нека посрещнем най-хубавите празници с вяра в доброто, надежда за  радост и разбирателство, и сили за повече ползотворни дела, за да се увенчаем с успех, а дните ни да бъдат щастливи и добротворни!

Вярвам,  че 2016-та ще бъде изпълнена със щастливи дни,  човещина, уважение и оптимизъм. Надявам се тя да бъде година на реализирани очаквания и удовлетворение от постигнатите резултати!

Нека се заредим с надежда, вяра и сили, за да даряваме близките си с доброта и грижа- да отворим сърцата си за човечността и да градим ЗАЕДНО по-добри бъднини! Всичко това е постижимо, когато към себе си бъдем честни, почтени, справедливи и достойни!

Новогодишната нощ ни изпълва с радостни очаквания и добри чувства. Вярвам, че ще запазим и пренесем тази добросърдечност през цялата година, запазвайки уважението си един към друг! Само така ще укрепим гражданското ни самочувствие и достойнство – ще изградим доверие, чиято здрава основа ще бъде НАШАТА сплотеност, хармония и благосклонност едни към други!  Да си пожелаем мир, стабилност, сигурност,  разум и отговорност за доброто бъдеще на Община Велинград!

Нека посрещнем с  любов  една благоденствена и щедра Нова година! Нека е  спорна и плодородна, а всеки дом да бъде изпълнен с  много късмет, семейно щастие,  детски смях, майчина ласка и бащина признателност!

 

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2016  ГОДИНА!

 

                                   

   Председател на Общински съвет-Велинград

                                                                                               /инж.Бельо Мандраджиев/

Коментарите са изключени!