ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПО СЛУЧАЙ

ДЕНЯ НА ВЕЛИНГРАД

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ НА ВЕЛИНГРАД И НАШАТА ПРЕКРАСНА ОБЩИНА,

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, КОИТО СТЕ СВЪРЗАНИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН С ГРАДА НА ВЕЛА,  НОСЕЙКИ ГО ВИНАГИ ДЪЛБОКО В СЪРЦАТА СИ,

     Имам изключителната възможност и неизмеримо удоволствие да  отправя благопожелания лично от свое име и от името на Общински съвет- Велинград по случай Деня на Велинград, който традиционно празнуваме в първата събота на м.Юли! Нека си пожелаем със самочувствие и категоричност да отстояваме своите принципи, свързани с ефективното и стабилно бъдеще на НАШИЯ град! Нека хубавите поводи ни обединяват в грижата за Велинград и нека знаем, че за да е БЛАГОСЛОВЕН и ВЕЧЕН градът ни, трябва да сме повече от всякога сплотени! Нека се радваме и подкрепяме всички инициативи, които са свързани с добруването на родния край – само така всеобщите усилия ще бъдат оценени! Трябва искрено като достойни жители да обичаме, милеем и пазим  Велинград, а също така и да се гордеем,  съзнавайки неговата красота и дадености, които го правят една от най-ярките звезди на небосклона на Родопа планина.

     СПА- столицата на Балканите ще продължава своя възход, устоявайки на всички предизвикателства, умножавайки постигнатото и използвайки пълноценно своя природен колорит и интелектуален капацитет. Вярвам, че в дух на разбирателство и взаимна помощ ще градим уверено облика на модерен Велинград – активно, предприемчиво, с обществена ангажираност, пожелавайки си здраве и много сполуки!

    Нека с душа се насладим на 47-то издание на емблематичните Велинградски празници на културата! Вярвам, че с красотата и таланта на изкуството, животът ни ще стане по-добър, по-благ и по-човечен!

     Желая Ви здраве, мъдрост и вяра в доброто бъдеще! Бъдете силни, следвайте мечтите си и гледайте храбро напред! Бъдете хора със самочувствие и увереност в силите си! Имайте смелост в действията си и дързост на идеите си, за да пребъде ВЕЛИНГРАД!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

                                                    Председател на ОбС-Велинград                                     /инж.Али Мареков/

ВЕЛИНГРАД

6 ЮЛИ 2019Г.

Коментарите са изключени!