ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБС-ВЕЛИНГРАД ДИЯНА КЕХАЙОВА ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

 Скъпи съграждани,

 Уважаеми  Дами и Господа,

В навечерието на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2013 година, отправям сърдечни пожелания за много здраве, любов и благоденствие във Вашите домове!  Нека  Новата година бъде успешно  начало за едно по-добро бъдеще, благополучие  и просперитет за НАШАТА община!

Вярвам,  че 2013-та ще бъде по-добра, истинска и щастлива за НАС, защото всички НИЕ заслужаваме това! В тези дни на равносметка към изминалата година отправяме, с благослов и упование, надежда към настъпващата и се надявам , че всеки един от Вас има повод за лично удовлетворение от постигнатото и ще прекрачи  Новата 2013 със стремеж за повече радост, доброта и разбирателство.

Нека Новата  година влезе във Вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, мир и любов! В Коледната свята нощ отворете сърцата си за искрица доброта и разбирателство,  благосклонност и човещина, обич и оптимизъм.

Нека Новата 2013 година да е щедра, мирна,  богата на любов, спорна и плодородна! Нека тя бъде година на сбъднати очаквания!

 

 

 

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

                                                                                                  Председател на ОбС- Велинград

                                                                                                                                         /Дияна Кехайова/

Все още няма коментари.

Leave a Reply