Община Велинград даде старт на гласуването за „Спортист на годината“

     На страницата на община Велинград velingrad.bg вече можете да дадете своя глас за фаворита си. В тазгодишната анкета целта е да бъде награден любимецът на публиката или фаворита на читателите на страницата на общината. Спортистът или двойката спортисти събрали най-много гласове от вашия вот ще спечели отделна награда за най-добър спортист на 2013 година. Тазгодишното издание на мероприятието ще се проведе на 18-ти декември от 18:00 ч. в Туристически информационен център Велинград.

     Имената на спортистите включени в анкетата са по предложение на треньорите на спортните клубове в общината. Ето и техните имена :

Александър Георгиев-Венцислава Бормалийска – КСТ „Импулс”, Вангелина Драганова-ПК „Белмекен”, Василена Белева-ПК „Чепинец”, Димитър Георгиев-СК „Бойни изкуства” Велинград,  Николай Байраков-ФК „Чепинец”, Цветелина Павлова-СК „Атлас”,  Мустафа Бисеров Крантев-AСК „Чепинец”.

     Гласуването ще приключи на 15.12.2013 г. в 12:00ч. Общинска администрация Велинград в лицето на кмета Иван Лебанов пожелава успех на всички спортисти.

Коментарите са изключени!