ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ОТ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБС-ВЕЛИНГРАД

ПЛАМЕН ХАДЖИЕВ

ПО

СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

Скъпи съграждани,

 Уважаеми  Дами и Господа,      

  На прага на предстоящите празници – Коледа и настъпването на Новата 2021 година, отправям към Вас най-искрени благопожелания за светлина в душите Ви, слънце по пътя Ви, мир в дома, споделена обич, топлина в огнищата Ви, мъдрост в избора и здраве във Вас и навсякъде около Вас! Желая Ви благоденствие, хармония и спокойствие, справедливост и достойнство! Нека  идната година да бъде  здрава, спорна, силна,  плодородна, мирна и щедра!

Искрено се надявам, че през следващата година човечеството ще успее да пребори пандемията, учените ще измислят лечение, а за хората ще настъпи спокойствие и безопасност – ще се почувстваме защитени и няма да се налага да губим близки, защото вирусът ще бъде победен, медицината ще възтържествува, ние ще се утешим и ободрим! Време е всички да си отдъхнем от този товар, затова и с цялото си сърце желая, той да остане в старата година!

     Да посрещнем идващото ново начало с надежда и светли чувства! Нека се заредим с вяра и сили, за да даряваме близките си с грижовност, милост  и благост! Да отворим сърцата си за човечност, благотворителност, отзивчивост, дружелюбност и топлота!

 Нека постигнем лично и обществено удовлетворение през Новата 2021 година!

Здрава Коледа и щастлива Нова Година!

 

                                                         Председател на ОбС-Велинград:/п/

                                                                                                  /Пламен Хаджиев/

Коментарите са изключени!