ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ОТ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ВЕЛИНГРАД

ЛЮБОМИР ПЕРЧИНКОВ

ПО СЛУЧАЙ

7 АПРИЛ

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИК

Силата на здравните работници е в тяхното голямо СЪРЦЕ! Уважаеми лекари, Уважаеми медицински работници, Уважаеми дами и господа, свързали дните и професията си с най-безценния дар– живота и здравето,

За мен е изключителна чест и удоволствие да Ви поздравя по случай 7 април – Световен ден на здравето и Професионален празник на здравния работник в България! Благодаря на всички Вас за неуморната сила, за професионализма и милосърдието, които ежеминутно проявявате в битката за спасение на човешки животи! Призванието да спасявате и изцелявате, не е само професия – то е мисия и смисъл на живот! С морал и последователност, следвайте Вашия професионален път- макар и труден, да бъде успешен! Продължавайте да бъдете винаги добри, състрадателни, силни, носещи надежда и даряващи любов! ЗА СТОТИЦИТЕ СПАСЕНИ ЖИВОТИ, ПРИЕМЕТЕ МОЕТО ГОЛЯМО – БЛАГОДАРЯ!

На Вас и Вашите близки желая да сте здрави, да имате нови успехи и нови мечти! Вярвайте в себе си, вярвайте в живота и винаги бъдете спасители на човешки съдби!

Л.Перчинков

Председател ОбС- Велинград

Коментарите са изключени!