Инициативата “Мениджър за един ден“ стана на 20 години

     Инициативата “Мениджър за един ден“ стана на 20 години, а Председателят на ОбС-Велинград бе горд домакин на деветокласниците от ИСУ “Методий Драгинов” (10.05.22г.).

     Учениците Анелия Влакнова, Ивана Дуева, Самира Садъкова и Айшка Делсиз, с класен ръководител г-жа Джумалие Чолакова, имаха възможността да седнат на председателския стол и от първо лице да се запознаят с работата и организацията на ОбС-Велинград.

     Темата на „Мениджър за един ден“ тази година е „Силата на един екип“. Г-н Перчинков запозна учениците, макар и накратко, с тънкостите в екипната работа на колективния, местен законодателен орган.

     Различни личности, професионалисти от различни сфери, стремеж за повишена ефективност, гъвкавост, по-добра креативност, генериране на множество решения и динамична обстановка – това са само малка част от характеристиките на един разнороден екип, обединен от обща идея – благосъстоянието на Община Велинград и нейното най-голямо богатство – жителите!

     ”Вярвам, че днешното преживяване ще вдъхнови учениците по пътя на кариерното им ориентиране и професионаланта им реализация!

От сърце желая успех и до нови срещи!”- това каза г-н Перчинков, по повод инициативата JA Bulgaria.

Коментарите са изключени!