Председателят на ОбС-Велинград организира обяд

     Председателят на ОбС-Велинград организира обяд (09.05.22г.) за потребителите и персонала от Дневен център за пълнолетни лица с увреждания – Велинград, с директор г-жа Елена Янева – Зисова, по повод изминалите големи празници Великден и Рамазан Байрам.

     На всички г-н Перчинков пожела най-вече здраве и само хубави поводи, които да ни събират и заради, които да се подкрепяме. Той заяви открито своето чистосърдечно желание да оказва помощ и подкрепа на тези хора, които с огромна воля и кураж отстояват правото си на лична изява и на достоен живот. ОбС – Велинград винаги е отворен за идеи и сътрудничество при решаването на въпросите, които стоят пред хората с увреждания.

     Има малки жестове, за да направим живота им по-добър и пълноценен. “Знаем, че един повод не е достатъчен, за да засвидетелстваме нашето внимание към всички, които ежедневно преодоляват трудности, непознати за останалата част от обществото. Но е наш дълг да облекчим нелекото ежедневие и да протегнем приятелска ръка – с разбиране и топлота. Щастлив съм, че видях усмивки по техните лица!”- това заяви Любомир Перчинков, по повод събитието.

 

Коментарите са изключени!