ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

.

.

.

ОТ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ВЕЛИНГРАД

ЛЮБОМИР ПЕРЧИНКОВ

ПО СЛУЧАЙ 

               НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА 2022- 2023 ГОДИНА

Уважаеми ученици, учители и директори,

Уважаеми родители,

Обръщам се към Вас и към всички отдадени на българското образование, за да Ви поздравя от името на Общински съвет-Велинград и лично от мое име по случай старта на новата учебна 2022-2023г.! Приемете предизвикателството на първия учебен звънец, с мъдрост и въодушевление, за покоряване на нови небосклони, където господари са мъдростта и познанието! Пожелавам Ви здраве,  сили, воля, амбиция, порив и мечти! Имайте широки сърца и добри очаквания, нестихващ възторг и светлина в делата Ви!

Скъпи ученици,

Нека новата учебна година бъде ползотворна, изпълнена с вяра и любов към познанието! Нека трудностите не Ви плашат! Бъдете дръзновени и целеустремени, докато се борите за нови знания, докато творите и доказвате своите възможности! Желая Ви от сърце здраве и сила, упоритост и стремеж! Бъдете неуморни и постоянни, не губете устрем и желание! Помнете – знанието е сила!

Уважаеми учители,

Ние искрено вярваме във Вашата мисия, всеотдайност и благородно образователно дело! Високо ценим и уважаваме усърдния Ви труд. Споделяме радостта от празника и Ви пожелаваме творческа ревност, порив, доброта и мъдрост!  Образовайте професионалисти, компетентни, можещи и силни млади българи! Образованието е най-важната инвестиция в бъдещето! Благодарим Ви, макар да знаем, че нашата признателност е несравнима с искреното доверие и чистата благодарност и любов на Вашите ученици!

Уважаеми родители,

На Вас пожелавам всеотдайност, ревностна подкрепа, любов и защита, за да може децата да реализират, спокойно и с оптимизъм,  всички свои амбиции! Вярвам, че за всеки от Вас, постиженията на децата са най-голямата награда! Поощрявайте положените усилия,  докато те търсят светли пътища за реализиране на всички свои мечти!

На добър час!

Здрава и ползотворна учебна година!

 

Председател на ОбС-Велинград………….п……………..

                               /Любомир Перчинков/

 

Коментарите са изключени!